Ken de baarmoederhalskanker, de ziekte die knaagt aan Jupe's vrouwelijkheid

http://lingshenyao.xyz/jual-ling-shen-yao-di-tebo-wa-089-666-310-260/

Ken de baarmoederhalskanker, de ziekte die knaagt aan Jupe's vrouwelijkheid

 

In een tv-programma beweerde sexy actrice Julia Perez, alias Jupe, bijna gediagnosticeerd te zijn met kanker of baarmoederhalskanker. Natuurlijk, omdat de ziekte wordt genoemd als een van de meest dodelijke kanker bij andere vrouwen dan borstkanker. Geciteerd uit cancer.gov, woensdag (3/9/3014), zijn er naar schatting maar liefst 12.360 nieuwe gevallen van baarmoederhalskanker in de Verenigde Staten gedurende heel 2014. Uit de cijfers blijkt dat het aantal sterfgevallen naar schatting 4020 gevallen bedraagt. In tegenstelling tot kanker in het algemeen is niet zeker bekend, baarmoederhalskanker heeft een oorzaak gevonden in de meeste gevallen van HPV-infectie (Human Papilloma Virus). Deze infectie wordt overgedragen door onveilige seks.

Geassocieerd met de manier van overbrengen, dan is een van de preventieve maatregelen om riskant seksueel gedrag te voorkomen. Blandt andre ved ikke å endre sekspartnere, eller ved alltid å bruke en kondom som en beskytter hvis det er støyende. Een andere preventie dat kan worden gedaan is om vaccineren. HPV-vaccinproducten worden nu op grote schaal op de markt verkocht, meestal in 3 keer de injectie. De artsen adviseren, jonge vrouwen moeten zo vroeg mogelijk worden gevaccineerd

Het beste gerapporteerd in de tienerjaren voor zijn immunologie, "zei Dr. Junita Indarti, SpOG (K), Leader Unit Women's Health Centre, RSCM, zoals eerder gemeld door DetikHealth. Neem minder belangrijke, vroege detectie via papsmear of IVA (Inspection Acetic Zuur) moet ook regelmatig worden gedaan door vrouwen die al minstens 1-2 keer per jaar seksueel actief zijn. In Indonesië laten gegevens zien dat de bekendheid met vroege detectie van baarmoederhalskanker nog steeds laag is, slechts 10 procent van de vrouwen in Jakarta en slechts 5 procent in Indonesië. Den tidligere denne sygdommen er blevet registreret, jo større er risikoen voor tilbagegang. Behandeling kan op 3 manieren worden gedaan. Eerst is een hysterectomie van chirurgische verwijdering van de cervix, van zelfs de baarmoeder. Dit is gedaan voor de vroege stadia van cervicale kanker. Vermijdt effectief dat kanker terugkeert, maar maakt het voor patiënten onmogelijk om weer zwanger te worden. De tweede manier is met straling, chirurgie en chirurgie. Kan også brukes i forbindelse med kemoterapi, voor op drepe de resterende cancerceller. De derde manier is met chemotherapie, dat wil zeggen therapie met drugs.

(omhoog / omhoog)

 

Komentar

Postingan populer dari blog ini

These General Food That Can Reduce Your Risk

What You Need To Know About Getting Acupuncture

Difficile costruire mattina per lo sport? Guardalo per rimanere in buona salute